Web Analytics Made Easy - Statcounter

این کارشناس مطبوعات گفت: رتبه‌بندی پایگاه‌های خبری در استان‌ها براساس ارزیابی خود اظهاری‌ها توسط کارشناسان کشوری وزارت ارشاد انجام می‌شود و معتقدم اگر کارشناسی از همان استان در راستی آزمایی آن دخیل نباشد مورد اعتماد نیست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گلستان ما؛ نتایج دور چهارم رتبه‌بندی پایگاه‌های خبری ۲۲ دیماه با اعلام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مجموع ۷۰۷ پایگاه خبری با تکمیل و ارسال فرم‌های خوداظهاری، در این رتبه‌بندی، مشارکت داشته‌اند که از این تعداد ۱۱ سایت از استان گلستان بوده است.   اما اینکه این رتبه بندی براساس شاخص‌هایش چقدر توانسته کیفیت سایت‌های خبری را ارزیابی کند جای سوال دارد؟   در این دوره از ۴۳ سایت در استان تنها ۱۱ سایت برای رتبه‌بندی خوداظهاری خود را پر کرده اند و این رتبه‌ها حاصل شده است.   البته کمیته رتبه‌بندی نتایج را برپایه صحت و درستی ارائه اطلاعات از سوی پایگاه‌های خبری گذاشته است لذا نمی‌توان با قاطعیت گفت که آیا این رتبه‌بندی می تواند کیفیت سایت ها و اثرگذاری آنها را به طور دقیق مورد ارزیابی قرار دهد؟   در این رابطه با «ایرج رمضانی» که سال‌هاست به‌عنوان کارشناس حوزه رسانه ارشاد گلستان فعالیت دارد به گفتگو پرداختیم.   این کارشناس مطبوعات در گفتگو با خبرنگار این پایگاه خبری اظهار کرد: حدود ۴۳ پایگاه خبری دارای مجوز در استان گلستان فعالیت می کنند که در ارزیابی و خوداظهاری اعلام شده از سوی ارشاد یک سوم آنها شرکت کرده اند و رتبه بندی اعلام شده نیز بر اساس۱۱ سایت انجام شده است.   وی افزود: موارد مختلفی از جمله بروز بودن، تعداد اخبار در ۲۴ ساعت، رعایت امانت داری، تعداد بیمه شده، رعایت دستور نگارش فارسی و ... که حدود ۲۰ معیار بود، ارزیابی و.. از سوی ارشاد منتشر شد.   رمضانی با بیان اینکه کیفیت سایت های خبری تحلیلی با این رتبه بندی به درستی ارزیابی نمی شود، تصریح کرد: رتبه بندی پایگاه های خبری در استان ها براساس ارزیابی خوداظهاری مدیرمسئولان توسط کارشناسان کشوری وزارت ارشاد انجام می شود و معتقدم اگر کارشناسی از همان استان در راستی آزمایی آن دخیل نباشد مورد اعتماد نیست.   وی اضافه کرد: ده ها سایت خبری در کشور فعالیت می کنند و وزارت ارشاد نمی تواند بطور مداوم و ۲۴ ساعته آن را رصد کند و از حیث نیروی انسانی نیز امکان‌پذیر نیست لذا این ارزیابی به صورت تصادفی انجام می شود.   رمضانی گفت: سایت های خوب و با کیفیتی هم داشتیم که به ارسال خوداظهاری مبادرت نکردند بنابراین در این رتبه بندی جایگاهی نداشتند.   وی به تعداد بازدیدها در سایت ها هم اشاره کرد و گفت: هرچند تعداد بازدید مهم است اما ضریب نفوذ و میزان اثرگذاری آن در منطقه انتشار آن مهمتر است که به نظر می رسد این شاخص هم بدون ارزیابی کارشناسان بومی به درستی انجام نشود؛ شاید بتوان گفت که دنیای دیجیتال را هم می توان دور زد.   این کارشناس مطبوعات در پاسخ به ارزیابی کیفی وی از پایگاه های خبری در استان بیان کرد: پایگاه های خبری استان از نظر انتشار اخبار خوب هستند اما از نظر تحلیل و گزارش به نظر می رسد نمی توان به آنها نمره خوبی داد در حالی که ماهیت‌شان تحلیل است.   گفتنی است؛ با اعلام نتایج  مشخص شد؛ البرز گلستان رتبه اول استان و ۴۲کشوری، کاسپین خبر و دوم استان ۵۳کشوری، گلستان ما و سوم استان ۵۸کشوری، ترکمن سسی، چهارم استان ۱۱۴کشوری، ساجد خبر، پنجم استان ۱۳۲کشوری، کلاله خبر، ششم استان ۱۴۴کشوری، گلستان ۲۴، هفتم استان ۱۴۵کشوری، راه اترک، هشتم استان ۱۵۶کشوری، نیلکوه، نهم استان ۲۱۱کشوری، قابوسنامه، دهم استان ۲۱۳ کشوری، کاوش، یازدهم استان ۲۸۷کشوری، زرین نامه، دوازدهم استان ۲۹۶کشوری رتبه‌ای استانی و کشوری را کسب کردند.     انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: پایگاه های خبری رتبه بندی سایت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۴۵۱۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت‌های فارس در زمینه ایجاد زنجیره‌های ارزش قابل توجه است

غرفه استانداری فارس در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران در حالی در نخستین روز برگزاری با استقبال مراجعه کنندگان و سرمایه‌گذاران همراه شد که دکتر احمد وحیدی وزیر کشور نیز از آن بازدید و با توانمندی‌ها و زنجیره‌های ارزش این استان در حوزه‌های فولاد، گیاهان دارویی، گردشگری و کشاورزی بیشتر آشنا شد.

او با قابل توجه ارزیابی کردن این ظرفیت‌ها گفت: یکی از اتفاقات خیلی خوب، برگزاری نمایشگاه زنجیره ارزش راهبردی در استان‌ها برای دومین سال متوالی به همت وزارت کشور و استانداری‌هاست.

وزیر کشور با بیان اینکه تلاش شده زنجیره‌های ارزش در هر استان تعریف و زمینه جذب سرمایه‌گذار برای آنها فراهم شود، گفت: باید با ارزیابی ابتدا و انتهای زنجیره بهترین زنجیره‌های ارزش شناسایی و انتخاب شوند، علاوه براین گروه‌هایی که می‌توانند در راستای هم افزایی و هدفمندی در استان‌ها تعریف شوند نیز باید مشخص شوند.

وحیدی یکی از ویژگی زنجیره‌ها را امکان شکل گیری به صورت درون استانی و برون استانی عنوان و خاطرنشان کرد: دستیابی به اشتغالزایی هدفمند از دیگر ویژگی‌های زنجیره‌های ازرش است.

او با بیان اینکه تعداد قابل توجهی زنجیره‌های ارزش در استان‌های مختلف کشور شکل گرفته است، گفت: خوشبختانه زنجیره‌های ارزش به سمت بلوغ خودشان حرکت می‌کنند و در این نمایشگاه اتفاقات خیلی خوب همراه با شور و نشاط قابل توجهی را شاهد بودیم.

وزیر کشور تسهیل کار سرمایه گذاران و ایجاد زمینه انتخاب برای آنها را از دیگر ویژگی‌های زنجیره‌های ارزش عنوان کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • کسب رتبه برتر فرمانداری درمیان بر اساس ارزیابی وزارت کشور
  • برخی پروژه هایی که رئیس جمهور در سفرهای استانی افتتاح می کند، آنقدر کوچک است که توسط بخشدار محل هم قابل افتتاح است
  • زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب اعلام شد
  • ظرفیت‌های فارس در زمینه ایجاد زنجیره‌های ارزش قابل توجه است
  • عملکرد شوراها قابل دفاع است
  • آینده ارزهای دیجیتال: چگونه بلاکچین صنایع مختلف را متحول می‌کند؟
  • افت ۴ پله‌ای رتبه علمی ایران
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی با رتبه‌بندی آنها
  • «اشتغال تخصصی و گردش مالی» نوع تقسیم‌بندی دانش‌بنیان‌ها و حمایت‌ها را مشخص می‌کند/ سازوکار‌های حمایتی متناسب‌تر شدند + فیلم
  • منطقه آزاد ارس در ارزیابی مناطق آزاد کشور در رتبه نخست ایستاد