Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی دانشگاه بناب در طی یک سال اخیر (2020) توانست در نظام رتبه بندی وبومتریکس جایگاه خود را 5000 رتبه بهبود داده و از رتبه 10899 ماه جولای 2019 به جایگاه 5665 در ماه جولای 2020 برساند. 

نظام رتبه‌ بندی وبومتریکس اولین بار در سال 2004 انجام شد و بر اساس شاخصی مرکب از چندین پارامتر تهیه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر ساله دو مرتبه و  در دی‌ ماه و تیرماه (ژانویه و جولای) نتایج ارزیابی اعلام می‌شود.

شاخص‌های رتبه‌ بندی وبومتریکس شامل مواردی چون حضور در وب (Presence)بررسی تعداد صفحات موجود در وب  (پنج درصد) است که این بررسی شامل تمامی صفحات مربوط به دامین اصلی و ساب دامین سایت دانشگاه بوده و شاخص مورد استفاده سایت Webometrics در این رابطه، موتور جستجوی گوگل است.

مورد دیگر تاثیرگذاری (۵۰ درصد) است که از طریق مکاتبه با سایر دانشگاه‌ها و مراکز علمی در ارتباط با زیرپورتال‌های دانشگاه، جهت قرار دادن لینک آدرس پورتال اصلی دانشگاه و زیرپورتال‌های آن در وب سایت مراکز فوق، می‌توان این شاخص را ارتقا داد. شاخص اصلی سایت Webometrics برای بررسی این موضوع دو سایت مرجع Majestic seo و  ahrefs است.

در گام سوم برای جایگاه دانشگاه در این رتبه بندی جهانی، دسترسی و آشکارسازی (۱۰ درصد) است. در این حالت تمامی فایل‌های دارای کیفیت محتوایی از جمله فایل‌های آموزشی و مقالات از جمله از نوعppt , docx , doc , pdf  مورد بررسی قرار می‌گیرد. مرجع مورد استفاده سایت Webometrics است. در این شاخص موتور جستجوی علمی پژوهشی گوگل (Google Scholar) است. 

به نقل از روابط عمومی دانشگاه بناب، چهارمین شاخص نیز تعالی و کیفیت (۳۵ درصد) است. مقالات علمی منتشر شده در مجلات جهانی تاثیر مهمی در رتبه نهایی دانشگاه دارد. ارزیابی این شاخص در Webometrics از سایت Scimago group است. 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی شهرستانها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۶۴۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۵۰۰۰ مترمکعبی مخازن آب روستاهای کردستان

مدیرعامل شرکت آبفای کردستان گفت: با احداث ۳۴ باب مخزن از ابتدای طرح جهاد آبرسانی به روستاهای استان، ۴۹۵۰ مترمکعب ظرفیت برای ذخیره سازی آب در این مخازن ایجاد شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری تسنیم، محمد فرهاد، مدیرعامل شرکت آبفای کردستان با بیان این مطلب، اظهار داشت:در قالب طرح جهاد آبرسانی، تاکنون 250 کیلومتر خط انتقال آب، 111 کیلومتر شبکه توزیع آب، 20 باب ایستگاه پمپاژ، حفر و تجهیز 8 حلقه چاه و بهسازی 4 دهنه چشمه در روستاهای مشمول این طرح اجرا شده است.

وی افزود: با احداث 34 باب مخزن از ابتدای طرح جهاد آبرسانی به روستاهای استان، 4950 مترمکعب ظرفیت برای ذخیره سازی آب در این مخازن ایجاد شده است.

مدیرعامل شرکت آبفای کردستان خاطرنشان کرد: طرح جهاد آبرسانی به روستاهای استان به منظور محرومیت زدایی و رفع تنش آبی روستاهای استان با اعتبار 528 میلیارد تومان و برای 169 روستا از ابتدای سال 1401 آغاز شده و در حال حاضر 48.6 درصد پیشرفت دارد.

فرهاد تصریح کرد: این طرح 67 هزار نفر از جمعیت روستایی استان را زیر پوشش قرار خواهد داد و با اتمام آن شاخص بهره مندی جمعیت روستایی از آب شرب بهداشتی و سالم به صورت پایدار از 80 درصد به 86 درصد ارتقاء خواهد یافت.

مدیرعامل شرکت آبفا کردستان افزود: پس از اتمام طرح فعلی جهاد آبرسانی، قرارداد دوم نیز برای 120 روستای دیگر استان با اعتبار 10 هزار میلیارد ریال و در صورت تأمین اعتبار آغاز خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رویکرد امتی و جهانی رسانه ملی
  • ارتقای سطح سلامت روان اقشار کم‌برخوردار
  • نرخ بیکاری در قزوین به ۴.۷ درصد کاهش یافت
  • تجلیل از نخبگان جامعه کار و تولید استان قزوین 
  • وقوع بیش از ۵۰۰۰ تصادف در جاده‌های استان کرمان
  • افزایش ۵۰۰۰ مترمکعبی مخازن آب روستاهای کردستان
  • بازنگری تعاریف درجه بندی مراتع
  • افت ۴ پله‌ای رتبه علمی ایران
  • ملاک‌های افزایش شهریه مدارس غیردولتی با رتبه‌بندی آنها
  • برگزاری مجدد کنکور در منطقه سیل زده